Sälja guld i Lerum

Annons:
Guide till att sälja guld i Lerum - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Lerum. Om du bor i Lerum och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Lerum. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Lerum där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Lerum

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Lerum.

Nilsmarks Guld och Juveler AB
Bagges Torg 3
443 30 Lerum

Annons:

Sälja smycken i Lerum

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Lerum. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Lerum.

Guldfakta om orten Lerum

I Lerum fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lerum om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Lerum.

Sammanlagt hittade vi i Lerum 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Lerum. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Lerum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Västra Götaland.
Annons: