Sälja guld i Sala

Annons:
Guide till att sälja guld i Sala - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Sala. Om du bor i Sala och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Sala. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Sala där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Sala

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Sala.

Stig Johansson Guld AB
Hyttgatan 27
733 31 Sala


Smycka
Stora Torget 5
733 30 Sala

Annons:

Sälja smycken i Sala

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Sala. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Sala.

Guldfakta om orten Sala

I Sala fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Sala.

Sammanlagt hittade vi i Sala 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Sala. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Sala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Västmanland.
Annons: