Sälja guld i Umeå

Annons:
Guide till att sälja guld i Umeå - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Umeå. Om du bor i Umeå och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Umeå. Sammanlagt finns det 5 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Umeå där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Umeå

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Umeå.

Svensk Guldåtervinning AB
Renmarkstorget 10
903 26 Umeå


Smycka
Kungsgatan 51
903 26 Umeå


Pantbanken Umeå AB
Sveagatan 12
903 27 Umeå


Guldsmedjan
Renmarkstorget 6
903 26 Umeå


Ljungs Ur
Skolgatan 53
903 27 Umeå

Annons:

Sälja smycken i Umeå

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Umeå. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Umeå.

Guldfakta om orten Umeå

I Umeå fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du också läsa mer om Umeå om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Umeå.

Sammanlagt hittade vi i Umeå 5 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Umeå. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Västerbotten.
Annons: