Sälja guld i Södertälje

Annons:
Guide till att sälja guld i Södertälje - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Södertälje. Om du bor i Södertälje och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Södertälje. Sammanlagt finns det 6 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Södertälje där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Södertälje

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Södertälje.

Din Guldsmed Södertälje Guldsmedsaffär
Storgatan 1
151 72 Södertälje


Silver och Guldsmide Carl Forsberg
Täppgatan 37
151 34 Södertälje


Silverbox
Storgatan 4
151 71 Södertälje


Shaouki Ur & Service
Olovs Väg 12
151 48 Södertälje


Nathalies Guldbutik
Jovisgatan 10
151 72 Södertälje


Mario Guld AB
Storgatan 3
151 72 Södertälje

Annons:

Sälja smycken i Södertälje

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Södertälje. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Södertälje.

Guldfakta om orten Södertälje

I Södertälje fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du också läsa mer om Södertälje om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Södertälje.

Sammanlagt hittade vi i Södertälje 6 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Södertälje. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Södertälje rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: