Sälja guld i Märsta

Annons:
Guide till att sälja guld i Märsta - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Märsta. Om du bor i Märsta och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Märsta. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Märsta där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Märsta

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Märsta.

Simon Urmakare HB
Nymärsta Kulle 1
195 30 Märsta


Valsta Guldsmed Urmakare
Hammargatan 6
195 53 Märsta

Annons:

Sälja smycken i Märsta

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Märsta. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Märsta.

Guldfakta om orten Märsta

I Märsta fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du också läsa mer om Märsta om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Märsta.

Sammanlagt hittade vi i Märsta 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Märsta. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Märsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: