Sälja guld i Kista

Annons:
Guide till att sälja guld i Kista - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Kista. Om du bor i Kista och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Kista. Sammanlagt finns det 3 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Kista där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Kista

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Kista.

Riad Guld & Klockor
Edvard Griegsgången 18
164 32 Kista


Smycka
Kistagången
164 40 Kista


Guld Golden River
Danmarksgatan 11
164 42 Kista

Annons:

Sälja smycken i Kista

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Kista. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Kista.

Guldfakta om orten Kista

I Kista fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också läsa mer om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Kista.

Sammanlagt hittade vi i Kista 3 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Kista. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Kista rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: