Sälja guld i Järfälla

Annons:
Guide till att sälja guld i Järfälla - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Järfälla. Om du bor i Järfälla och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Järfälla. Sammanlagt finns det 3 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Järfälla där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Järfälla

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Järfälla.

Smycka
Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla


Marquise Smycken & Ädelstenar
Snapphanevägen 142
177 54 Järfälla


HG Guld & Klockor
Veddestavägen 13
175 62 Järfälla

Annons:

Sälja smycken i Järfälla

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Järfälla. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Järfälla.

Guldfakta om orten Järfälla

I Järfälla fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också läsa mer om Järfälla om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Järfälla.

Sammanlagt hittade vi i Järfälla 3 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Järfälla. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Järfälla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: