Sälja guld i Hägersten

Annons:
Guide till att sälja guld i Hägersten - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Hägersten. Om du bor i Hägersten och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Hägersten. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Hägersten där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Hägersten

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Hägersten.

Hans-Åke Ström Guldateljé
Hägerstensvägen 145B
126 48 Hägersten

Annons:

Sälja smycken i Hägersten

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Hägersten. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Hägersten.

Guldfakta om orten Hägersten

I Hägersten fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du också läsa mer om Hägersten om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Hägersten.

Sammanlagt hittade vi i Hägersten 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Hägersten. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Hägersten rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: