Sälja guld i Farsta

Annons:
Guide till att sälja guld i Farsta - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Farsta. Om du bor i Farsta och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Farsta. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Farsta där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Farsta

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Farsta.

Smycka
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Blinker Guld
Hökarängsplan 20
123 56 Farsta

Annons:

Sälja smycken i Farsta

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Farsta. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Farsta.

Guldfakta om orten Farsta

I Farsta fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Farsta.

Sammanlagt hittade vi i Farsta 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Farsta. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Stockholm.
Annons: