Sälja guld i Katrineholm

Annons:
Guide till att sälja guld i Katrineholm - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Katrineholm. Om du bor i Katrineholm och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Katrineholm. Sammanlagt finns det 3 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Katrineholm där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Katrineholm

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Katrineholm.

Guldsmed Inga Garmland
Fabriksgatan 1
641 30 Katrineholm


Dahlströms Guld
Köpmangatan 13C
641 30 Katrineholm


Katrineholms Guld HB
Hantverkaregatan 2
641 30 Katrineholm

Annons:

Sälja smycken i Katrineholm

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Katrineholm. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Katrineholm.

Guldfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Katrineholm.

Sammanlagt hittade vi i Katrineholm 3 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Katrineholm. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Södermanland.
Annons: