Sälja guld i Lund

Annons:
Guide till att sälja guld i Lund - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Lund. Om du bor i Lund och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Lund. Sammanlagt finns det 7 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Lund där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Lund

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Lund.

Li Ljung Design Smycke
Västra Mårtensgatan 10
223 51 Lund


Nova Ur & Juvel
Företagsvägen 10
227 61 Lund


Hallbergs Guld
Lilla Fiskaregatan 8A
222 22 Lund


Sefina Svensk Pantbelåning AB
Skomakaregatan 9
223 50 Lund


Juvelerare Sundelius
Lilla Fiskaregatan 1
222 22 Lund


Guldfynd
Lilla Fiskaregatan 4
222 22 Lund


Chrisis Silver och Smycken
Lilla Fiskaregatan 8A
222 22 Lund

Annons:

Sälja smycken i Lund

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Lund. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Lund.

Guldfakta om orten Lund

I Lund fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lund om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Lund.

Sammanlagt hittade vi i Lund 7 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Lund. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Lund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Skåne.
Annons: