Sälja guld i Limhamn

Annons:
Guide till att sälja guld i Limhamn - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Limhamn. Om du bor i Limhamn och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Limhamn. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Limhamn där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Limhamn

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Limhamn.

Guldina
Linnégatan 34
216 14 Limhamn

Annons:

Sälja smycken i Limhamn

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Limhamn. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Limhamn.

Guldfakta om orten Limhamn

I Limhamn fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Limhamn.

Sammanlagt hittade vi i Limhamn 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Limhamn. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Skåne.
Annons: