Sälja guld i Sangis

Annons:
Guide till att sälja guld i Sangis - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Sangis. Om du bor i Sangis och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Sangis. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Sangis där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Sangis

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Sangis.

Fröken Annas Juveler
Byvägen 16
952 72 Sangis

Annons:

Sälja smycken i Sangis

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Sangis. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Sangis.

Guldfakta om orten Sangis

I Sangis fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sangis om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Sangis.

Sammanlagt hittade vi i Sangis 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Sangis. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Sangis rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: