Sälja guld i Öjebyn

Annons:
Guide till att sälja guld i Öjebyn - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Öjebyn. Om du bor i Öjebyn och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Öjebyn. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Öjebyn där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Öjebyn

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Öjebyn.

Hålstens Ur och Guld
Granvägen 2
943 31 Öjebyn

Annons:

Sälja smycken i Öjebyn

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Öjebyn. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Öjebyn.

Guldfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du också läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Öjebyn.

Sammanlagt hittade vi i Öjebyn 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Öjebyn. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Öjebyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: