Sälja guld i Luleå

Annons:
Guide till att sälja guld i Luleå - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Luleå. Om du bor i Luleå och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Luleå. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Luleå där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Luleå

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Luleå.

GuldAdam
Storhedsvägen 14
973 45 Luleå


Smycka
Storgatan 47
972 31 Luleå

Annons:

Sälja smycken i Luleå

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Luleå. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Luleå.

Guldfakta om orten Luleå

I Luleå fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du också läsa mer om Luleå om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Luleå.

Sammanlagt hittade vi i Luleå 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Luleå. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Luleå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: