Sälja guld i Kiruna

Annons:
Guide till att sälja guld i Kiruna - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Kiruna. Om du bor i Kiruna och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Kiruna. Sammanlagt finns det 3 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Kiruna där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Kiruna

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Kiruna.

Guldfynd
Föreningsgatan 6
981 31 Kiruna


Gidlöws Guldsmedsaffär AB
Föreningsgatan 11
981 31 Kiruna


C O Persson Ur, Guld och Silver AB
Vänortsgatan 2
981 32 Kiruna

Annons:

Sälja smycken i Kiruna

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Kiruna. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Kiruna.

Guldfakta om orten Kiruna

I Kiruna fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kiruna om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Kiruna.

Sammanlagt hittade vi i Kiruna 3 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Kiruna. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Kiruna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: