Sälja guld i Kalix

Annons:
Guide till att sälja guld i Kalix - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Kalix. Om du bor i Kalix och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Kalix. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Kalix där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Kalix

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Kalix.

Fors & Co AB, Silversmed Gustaf
Slingervägen 36
952 36 Kalix


Din Guldsmed Olsson Fritz AB
Strandgatan 22
952 33 Kalix

Annons:

Sälja smycken i Kalix

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Kalix. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Kalix.

Guldfakta om orten Kalix

I Kalix fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Kalix.

Sammanlagt hittade vi i Kalix 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Kalix. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: