Sälja guld i Gällivare

Annons:
Guide till att sälja guld i Gällivare - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Gällivare. Om du bor i Gällivare och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Gällivare. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Gällivare där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Gällivare

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Gällivare.

Åhlins Ur & Guld
Storgatan 2
982 31 Gällivare

Annons:

Sälja smycken i Gällivare

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Gällivare. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Gällivare.

Guldfakta om orten Gällivare

I Gällivare fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gällivare om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Gällivare.

Sammanlagt hittade vi i Gällivare 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Gällivare. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Gällivare rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: