Sälja guld i Boden

Annons:
Guide till att sälja guld i Boden - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Boden. Om du bor i Boden och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Boden. Sammanlagt finns det 1 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Boden där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Boden

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Boden.

Smycka
Kungsgatan 36
961 64 Boden

Annons:

Sälja smycken i Boden

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Boden. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Boden.

Guldfakta om orten Boden

I Boden fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Boden om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Boden.

Sammanlagt hittade vi i Boden 1 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Boden. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Boden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Norrbotten.
Annons: