Sälja guld i Ljungby

Annons:
Guide till att sälja guld i Ljungby - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Ljungby. Om du bor i Ljungby och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Ljungby. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Ljungby där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Ljungby

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Ljungby.

Guldbutiken i Ljungby AB
Smedjegatan 3
341 30 Ljungby


Nystrands Ur- Optik- o. Guldsmedsaffär
Stora Torget 2
341 30 Ljungby

Annons:

Sälja smycken i Ljungby

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Ljungby. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Ljungby.

Guldfakta om orten Ljungby

I Ljungby fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ljungby om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Ljungby.

Sammanlagt hittade vi i Ljungby 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Ljungby. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Kronoberg.
Annons: