Sälja guld i Kalmar

Annons:
Guide till att sälja guld i Kalmar - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Kalmar. Om du bor i Kalmar och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Kalmar. Sammanlagt finns det 6 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Kalmar där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Kalmar

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Kalmar.

ARK Design
Norrgårdsgatan 18
392 37 Kalmar


Smycken & Antikt
Kaggensgatan 26
392 32 Kalmar


Guldfynd
Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar


Georges Guld AB
Storgatan 20
392 32 Kalmar


Molins Guld & Silver AB
Larmgatan 30
392 32 Kalmar


Valdi smycken
Kaggensgatan 7
392 32 Kalmar

Annons:

Sälja smycken i Kalmar

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Kalmar. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Kalmar.

Guldfakta om orten Kalmar

I Kalmar fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalmar om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Kalmar.

Sammanlagt hittade vi i Kalmar 6 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Kalmar. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Kalmar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Kalmar.
Annons: