Sälja guld i Borgholm

Annons:
Guide till att sälja guld i Borgholm - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Borgholm. Om du bor i Borgholm och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Borgholm. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Borgholm där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Borgholm

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Borgholm.

Silvervågen
Storgatan 9
387 31 Borgholm


Svenssons Ur Optik Guld
Storgatan 26
387 31 Borgholm

Annons:

Sälja smycken i Borgholm

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Borgholm. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Borgholm.

Guldfakta om orten Borgholm

I Borgholm fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Borgholm.

Sammanlagt hittade vi i Borgholm 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Borgholm. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Borgholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Kalmar.
Annons: