Sälja guld i Östersund

Annons:
Guide till att sälja guld i Östersund - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Östersund. Om du bor i Östersund och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Östersund. Sammanlagt finns det 4 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Östersund där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Östersund

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Östersund.

SNÖ of Sweden
Regementsgatan 23
831 41 östersund


Frimans Ur AB
Prästgatan 32
831 31 Östersund


Schalins Guldsmedsaffär AB
Prästgatan 31
831 31 Östersund


Lilla Larssons Guld
Prästgatan 24
831 31 Östersund

Annons:

Sälja smycken i Östersund

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Östersund. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Östersund.

Guldfakta om orten Östersund

I Östersund fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östersund om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Östersund.

Sammanlagt hittade vi i Östersund 4 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Östersund. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Östersund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Jämtland.
Annons: