Sälja guld i Falun

Annons:
Guide till att sälja guld i Falun - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Falun. Om du bor i Falun och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Falun. Sammanlagt finns det 4 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Falun där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Falun

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Falun.

Dala Guldsmide AB
Holmgatan 17
791 71 Falun


Guldfynd
Holmgatan 9
791 71 Falun


Lundqvist Guld, AB Bröderna
Kristinegatan 23
791 60 Falun


Juvelen Synar AB
Geislers Gränd 3
791 71 Falun

Annons:

Sälja smycken i Falun

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Falun. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Falun.

Guldfakta om orten Falun

I Falun fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du också läsa mer om Falun om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Falun.

Sammanlagt hittade vi i Falun 4 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Falun. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Falun rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Dalarna.
Annons: