Sälja guld i Karlshamn

Annons:
Guide till att sälja guld i Karlshamn - här hittar du tips och hjälp för dig som funderar på att sälja guld i Karlshamn. Om du bor i Karlshamn och har guld som du vill sälja så hittar du tips på olika ställen där du kan sälja ditt guld i Karlshamn. Sammanlagt finns det 2 olika juvelerare, guldsmeder eller andra företag i Karlshamn där du kan sälja ditt guld.
Annons:

Sälja guld i Karlshamn

Nedan ser du vår lista över alla ställen där du kan sälja guld i Karlshamn.

Frembergs Guldsmedja
Drottninggatan 50
374 35 Karlshamn


Guldfynd
Drottninggatan 57
374 36 Karlshamn

Annons:

Sälja smycken i Karlshamn

Det är också vanligt att sälja smycken som man tröttnar på eller ärvt och flera av de ställen från listan ovan går det att sälja smycken till i Karlshamn. Kontakta ett par av ställena för att höra om det är möjligt för dig att sälja smycken i Karlshamn.

Guldfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn fanns det som bekant minst ett ställe där du kan sälja ditt guld eller smycken och nedan kan du ta del av en del allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än saker relaterat till försäljning av guld i Karlshamn.

Sammanlagt hittade vi i Karlshamn 2 olika ställen du kan kontakta om du funderar på att sälja smycken eller guld i Karlshamn. Skulle det vara så att du har svårt att hitta något ställe att sälja ditt guld hos i Karlshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra ställen i Blekinge.
Annons: